Shrek The Musical Jr.

Junior-versjonen av «Shrek The Musical». Hele verdens favoritt-troll er tilbake i en hysterisk sceneversjon basert på DreamWorks Oscar-vinnende animasjonsfilm. Tony-prisbelønte «Shrek The Musical» bringer alle de kjære figurene du kjenner fra filmen til liv på scenen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek…» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, ei selvsikker pepperkake, en hel by der alle er støpt i samme form, over et dusin bannlyste eventyr-freaks, en drage som holder en gjeng riddere til fange som backingkor – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en… og navnet hans er Shrek.

«Shrek The Musical Jr.» er en eneste stor skattkiste av kreative muligheter – inkludert kostymer, scenografi, dukker (det er tross alt en flammeblåsende drage) og mye mer! Dette er helstøpt underholdning for hele familien. Og Shrek beviser for hele verden hva ekte skjønnhet er.

60 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 7 Menn
  • 6 Kvinner
  • 25 Barn

Merknad

Rolleantall 35 + (både antall og kjønnsfordeling kan være fleksibelt)

Les mer hos Music Theatre International, som forvalter originalrettighetene:
http://www.mtishows.co.uk/shrek-the-musical-jr

Junior-utgaven er kortere enn fullversjonen, og MTI har musikkmateriell som gjør at det ikke kreves fullt orkester.