Musikalen «Nine» (Nordiska ApS)

Broadwaymusikal om Federico Fellini


Musikalen «Nine» baserer seg løst på regissør og filmskaper Federico Fellinis liv, og særlig hans store interesse for kvinner. Her serveres frodig italiensk lidenskap, krevende kjærlighetshistorier, skrivesperre og midtlivskrise.

Forestillingen foregår på utvalgte steder, men også som en rekke drømmebilder av kvinner som hovedpersonen, Guido, lengter etter.
Musikalen Nine foregår i Venezia på 60-tallet og handlingen er lagt til et SPA hvor hovedrollen, regissør Guido, har søkt tilflukt. Han er jaget av en rekke kvinner og et filmproduksjonsselskap. Her serveres frodig italiensk lidenskap, krevende kjærlighetshistorier, skrivesperre og midtlivskrise.

Det tegnes et varmt og kjærlig portrett av en mann som ikke bare har en erotisk trang, men også en dyp forståelse for kvinnens liv – enten det er hans mor, tanter, kone og elskerinner.

Forestillingen er en Broadwaymusikal skrevet av Maury Yeston, som blant annet har skrevet musikalen TITANIC, og inneholder kjente låter som Follies Bergeres, Be Italian og St. Sebastian.

 

Bestill manuset til lesning her