Foto av Anna Nygren: Eva Cederwall. Logo: Hugin/Munin

EN VÄRLD SÖKER SIG RÄDDARE av Anna Nygren


«En värld söker sig räddare» er et poetisk teaterstykke om VIKTIGE TING. For eksempel fæle søsken, ondskap, navn og utryddingstruede dyr. Manuset er skrevet i samarbeid med barn fra Hudiksvalls Arbetarteater, og passer for barn i aldersgruppen 10 år eller deromkring.

Men sukk. Tror du på spøkelser? De finnes. Det er ikke noe man kan tro på. Man kan ikke tro på fakta. Fakta er fakta og fakta finnes.»

Stykket følger en poetisk logikk. Det innebærer at dere kan ha så mange eller få skuespillere om dere ønsker. EN VÄRLD SÖKER SIG RÄDDARE» av Anna Nygren er et av de svenske manusene i det nordiske samarbeidsprosjektet Hugin/Munin.

Du kan bestille manuset til lesing – og fremføring! – allerede nå, og det er lurt å være tidlig ute hvis du vil at din teatergruppe skal få fremføre teaterstykket gratis i prosjektperioden 2022/2023.

Bestill manus til lesing (gratis)

Klikk her for å be om manus til lesing på prosjektets egen nettside

Vil du helst lese på norsk?

I august vil også de tre svenskspråklige manusene i prosjektet finnes oversatt til norsk. I mellomtida anbefaler vi å lese det på svensk.

Søk om fremføringsrett

Klikk her for å søke om fremføringsrettighet via prosjektets nettside

Det er gratis å fremføre stykket fire ganger for de teatergruppene som får rettigheter i prosjektperioden. Nå har dere sjansen til å søke tidlig, og få være med i dette spennende prosjektet!