Foto av Harriet Abrahamsson: Sara Forsius. Logo: Hugin/Munin

LEKKONSULTERNA av Harriet Abrahamsson


Forestillingen «Lekkonsulterna» spilles av barn for voksne og familier. Barna er spesialister på lek og deler sine erfaringer med de voksne. Publikum får spille scener med barna og delta på en lekeplass. Til slutt får publikum dele sine egne minner. Stykket spilles av en gruppe barn i ulike aldre, de fleste bør være 10-12 år.

Noen eldre ungdommer som kan tilrettelegge spillsituasjonene er ønskelig. Stykket har ikke et fast antall roller. Alt fra 12 stykker til en mindre skoleklasse går bra. Barnegrupper fra Teaterskolan i Esbo har deltatt i arbeidet. De har improvisert scener, blitt intervjuet og lest tekster. I alt deltok 15 barn i arbeidet.

«LEKKONSULTERNA» av Harriet Abrahamsson er det finlandssvenske manusene i det nordiske samarbeidsprosjektet Hugin/Munin.

Bestill manus til lesing (gratis)

Du kan bestille manuset til lesing – og fremføring! – allerede nå, og det er lurt å være tidlig ute hvis du vil at din teatergruppe skal få fremføre teaterstykket gratis i prosjektperioden 2022/2023.

Klikk her for å be om manus til lesing på prosjektets egen nettside

Vil du helst lese på norsk?

I august vil også de tre svenskspråklige manusene i prosjektet finnes oversatt til norsk. I mellomtida anbefaler vi å lese det på svensk.

Søk om fremføringsrett

Klikk her for å søke om fremføringsrettighet via prosjektets nettside

Det er gratis å fremføre stykket fire ganger for de teatergruppene som får rettigheter i prosjektperioden. Nå har dere sjansen til å søke tidlig, og få være med i dette spennende prosjektet!