Design: Tine Svae for Nesodden Teaterfabrikk

Nyskrevet musikal fra Nesodden Teaterfabrikk


Nå kan du bestille manuset til «Jakten på sølvet» – en undervannsmusikal for hele familien! Forestillingen har humor, spenning, fin musikk og reker med attitude. Mulighet for 20-60 roller og kul koreografi!

I «Jakten på sølvet» møter vi sølvets voktere, som er to sild som heter Bill og Jill. De har gjemt sølvet ved revet for at det ikke skal bli borte. Når solstrålene brytes i neste tidevann og treffer yngelen er de klare for sølving. Da skal silda samles for å sølve sine søte små slik at de kan bli med i stimen. Bill og Jill drar til revet for å hente sølvsekken, men når de kommer frem, har det skjedd noe vanvittig. For første gang i historien er sølvet borte!

Bill og Jill legger ut på en farefull ferd for å finne igjen sølvet før det er for sent. De møter spreke reker, tøysete torsk og nådeløse kongekrabber på sin vei – men rekker de å finne igjen sølvet og bringe det tilbake til stimen i tide?

«Jakten på sølvet» er en musikkteaterforestilling for hele familien. Forestillingen har en spennende historie, fengende musikk og komiske karakterer. Manuset er skrevet med et ønske om at alle skuespillerne får skinne samtidig som man forteller en god historie.

 

Her kan du bestille «Jakten på sølvet» til lesing og fremføring