Sofie Due Rinde og Henrik Rinde Sunde i «Andungen», produsert av TeaterAgentene med regi av Margrethe Beck Heien. (Foto: Cecilie Due)

Nytt manus: Andungen


Cecilie Due har laget musikkteater for de yngste med varm humor og morsomme karakterer. «Andungen» handler om utestengelse, om en snill mor og om en god venn.

Musikkteater for barn med utgangspunkt i historien om Den stygge andungen. Andungen blir utstøtt av de andre andungene, av de treige kuene, de frekke grisungene og de kaklete og dumme hønene på gården.

En uvanlig venn

Andemor elsker andungen sin, beskytter henne og sier at hun kommer til å finne seg enn venn bare hun leter. Da reiser Andungen ut i verden for å lete. På sin ferd møter Andungen den morsomme, kule Reven som ikke bryr seg om hvordan man ser ut fordi det er det som er inni som betyr noe. Reven vil gjerne være vennen til Andungen og han hjelper henne gjennom den tøffe vinteren og får henne til å forstå at hun er en svane.

Singback og muligheter for tilpassing av roller

Stykket kan spilles av to skuespillere som spiller mange karakterer eller av mange skuespillere.

Dramas har noter til sju sanger. Det finnes også singback tilpasset regi for to skuespillere. Ta kontakt med Dramas eller rettighetshaver Cecilie Due, som har laget tekst og musikk.


Bestill manuset til lesing eller gjennomføring ved å gå til manussiden:

Andungen