Juleskurken-logo fra WonderWorks

Nytt manus – Juleskurken!


Dramas har fått inn manuset til «Juleskurken» (aka «Jakten på juleskurken»), en helaftens julemusikal for hele familien. «Juleskurken» har vært fremført på Drammens Teater annet hvert år siden 2000. Kanskje dette er julestykket for din teatergruppe?

Juleskurken er sjefslekemaker i Julenissens verksted, der lekemakerne jobber hardt for å få alle julegavene klare til Julenissens sekk. Juleskurken gidder ikke jobbe selv, men drar ut på skurketokt natt til julaften og stjeler gaver fra under juletrærne i de tusen hjem. Med seg har han Piperenser'n, som egentlig renser pipene for Julenissen slik at julenissedrakten ikke skal bli skitten.

Les mer og bestill manuset til gjennomlesning eller fremføring ved å trykke på lenken:

Jakten på Juleskurken

Dette er en familiemusikal med totalt 10 sanger, skrevet av Jan Molven Moberg med musikk av Arne Iversen.

Stykket kan tilpasses ved å legge inn tidsaktuelle referanser og lignende. Ta kontakt med WonderWorks AS for dialog om dette.

Siden 2000 er «Juleskurken» satt opp annet hvert år i Drammens Teater med stor suksess. Stykket er også satt opp på Lillestrøm flere ganger. I tillegg har mindre produksjoner blitt gjort i Bergen, Larvik, Porsgrunn, Høvik og Karlstad i Sverige. Totalt har besøkstallet (per 2019) passert 160 000.