Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

Nytt manus: Ønskebrønnen


«Ønskebrønnen» er en nyskrevet familiemusikal av Hanne Solveig Kvislen. Her møter vi troll, hekser og dyr i en magisk fortelling.

De tre barna Kim, Mia og Anna bor sammen med Pappa i et koselig hus. En dag blir Pappa forkjølet, og barna bestemmer seg for å gå til en magisk ønskebrønn for å skaffe hostesaft. Ønskebrønnen oppfyller ett ønske pr. person når man kaster en mynt ned i brønnen.

På vei til Ønskebrønnen må Kim, Anna og Mia gå gjennom en mørk skog. Der møter de et troll, bjørner og hekser som bare lar dem gå i bytte mot at de bruker ønskene sine på dem. Barna kommer frem til brønnen og bruker ønskene sine på trollet, bjørnene og heksene, men ønskene blir ikke oppfylt på den måten de hadde trodd…

Forestillingen er tilrettelagt for aldersgruppen 6-10 år, og er preget av korte replikker, korte scener og mye humor. Den varer ca 30 minutter, og består av åtte sanger og en vandrevise som gjentas på veien til Ønskebrønnen. Sangene er skrevet etter strenge rimskjema og har melodier som ligger i et passende stemmeleie for målgruppen. Viktigst av alt er det at sangene er fengende, lette å lære seg og lette å fremføre.

Antall roller kan tilpasses etter behov. 8-16 er veiledende antall roller.


Les mer og bestill manuset til gjennomlesning eller fremføring ved å trykke på lenken:

Ønskebrønnen

 

Du kan høre på musikken på Spotify: https://tinyurl.com/y47zy262

 

Her finner du flere manus av Hanne Solveig Kvislen