Illustrasjon: An Hryvtsova

Nytt manus: Tidsmaskinen


Hva får du når «Back to the Future» møter «This Is Spinal Tap»? En musikal med ellevill moro over flere tiår! «Tidsmaskinen» av Hanne Solveig Kvislen passer til musikkteatergrupper med barn og ungdom i alderen 9-13 år.

Emilie, Jens og Maja tilbringer sommerferien hos Besten. Besten har alltid drømt om å være trommeslager i favorittbandet sitt «The Fossils», derfor finner han opp en tidsmaskin. Han reiser tilbake i tid, men mister tidsmaskinen! Heldigvis har han laget en reservetidsmaskin, og med den reiser barnebarna gjennom 60-, 70-, 80- og 90-tallet for å prøve å redde ham.

I hvert tiår møter barna «The Fossils», men de finner ikke Besten. Hele tiden er det en slem fyr som henger rundt bandet. Han heter Pettern og prøver å hindre barnas leting etter Besten. Hvor har det blitt av Besten?

«Tidsmaskinen» er en forestilling som er passende for barn og ungdom i alderen 9 – 13 år. Forestillingen varer i 60 minutter og består av ni sanger. Den kan gjerne spilles i to akter. Sangene er lagt til passende toneleie for målgruppen, og kommer både med singbacks og ferdige låter som deltagerne kan høre på hjemme. Forestillingene passer perfekt til musikkteatergrupper for barn og unge, og til skoleklasser i grunnskolen.

Antall roller kan tilpasses etter behov. 15+ er veiledende antall roller.

Musikalen er skrevet av Hanne Solveig Kvislen. Hun har mottatt støtte fra Kulturrådets Fond for lyd og bilde og Tekstforfatterfondet til arbeidet med sangene til «Tidsmaskinen».

Ved bestilling får dere:

  • Digitalt manus med alle rettigheter til å gjøre endringer for at manuset skal passe best mulig for deres musikkteatergruppe.
  • Praktisk informasjon og idéer til regi, kostymer og lignende.
  • Singbacks av alle sangene i digitalt format.
  • Ferdige versjoner av sangene med innspilt vokal. Disse kan være fine å bruke under innøving av sangene.
  • I tillegg til sangnumrene, finnes det lydkulisser (vignetter som markerer overganger og lydeffekter).
  • Notehefte (melodi og enkelt pianoarrangement, og melodi og besifring).
  • Sanghefte med alle sangtekstene.

Les mer og bestill manuset til gjennomlesning eller fremføring ved å trykke på lenken: Tidsmaskinen

Du kan høre på musikken på Spotify.

Her finner du flere manus av Hanne Solveig Kvislen