Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

Nytt manus: Trøbbel i Camelot


«Trøbbel i Camelot» er en nyskrevet musikal basert på legendene om kong Arthur av Camelot. Her møter vi hekser, drager og trollmenn i en magisk fortelling med humor, sang og dans!

Byen Camelot trues av tre hekser og en drage, og kong Arthur og ridderne hans har nok å ta seg til. Det blir til slutt tjenestegutten Merlin som må rydde opp i situasjonen. I kampen, oppdager Merlin at han også har magiske evner. Vil de gode seire over de onde?

Forestillingen er tilrettelagt for aldersgruppen 8-12 år. Manuset er preget av forholdsvis korte replikker, korte scener og mye humor. Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen som finnes på alle strømmetjenester. Sangene er skrevet etter strenge rimskjema og har melodier som ligger i et passende stemmeleie for målgruppen. Viktigst av alt er det at sangene er fengende, lette å lære seg, og lette å fremføre.

Antall roller kan tilpasses etter behov. 10-18 er veiledende antall roller.

Manuset er skrevet av Hanne Solveig Kvislen og Torgeir Kristiansen, og Hanne Solveig Kvislen har komponert musikken. Victoria Haallman Hamre har laget illustrasjonen, som kan brukes til annonsering mot et vederlag.

«Trøbbel i Camelot» ble første gang fremført av Oslo Kulturfabrikk i Grefsen kultursal våren 2019. Deltakere og foresatte syntes musikalen var morsom å fremføre og å være publikum til.

Les mer og bestill manuset til gjennomlesning eller fremføring ved å trykke på lenken:

Trøbbel i Camelot


Du kan høre på musikken på Spotify.