Her overrekker Martine Ildal Utne «Gullslegga» – vandrepokalen for NM i teatersport for amatører – til vinnerne, Improoperatørene fra Trondheim – Lene Furuseth, Christine Therese Aspenberg og Ørjan Veisetaunet Svingen. Finalen ble avholdt i Kulturhuset Banken, Lillehammer, lørdag 18.09.21. Foto: Ivar Ødegaard

Teaterdagene 2021


To av oss i Dramas var så heldige å være gjester på Teaterdagene 2021 denne helgen, i regi av Norsk Amatørteaterforbund (NATF). Etter et hvileår grunnet pandemi i 2020 var det en ivrig, engasjert og lærelysten gjeng som møttes på Lillehammer.

Deltakerne ble kurset i fortellerteater, Sanford Meisner-teknikk, «Fra idé til forestilling», manusutvikling og improvisasjon. På lørdag ble det avholdt NM i teatersport på Kulturhuset Banken og på søndag fikk vi en smakebit fra de ulike kursene.

Søndagens program ble avsluttet på Fabrikken med «Maestro Impro» – en forrykende runde med impro-utfordringer der publikum kåret mesteren. Mer om dette og flere bilder finner du på nettsida til Norsk amatørteaterforbund.

Det er ingen tvil om at det fortsatt er i liv i amatørteatrene rundt om i Norge! Dramas gleder seg spesielt til å se resultatene av nye manus som ble skapt i løpet av helgen, og ser allerede frem til neste års Teaterdagene, som går av stabelen 16.–18. september 2022.

Hold av datoen og bli med!