The Addams Family

Morticia og Gomez Addams lever blant død, smerte og lidelse, som de alltid har gjort. Familien Addams besøker kirkegården for sitt årlige slektstreff (med levende, døde og udefinerbare familiemedlemmer) for å feire hva det vil si å være en Addams. Men planene endres da Onkel Fester forteller at deres eldste barn, Wednesday - er blitt forelsket i en gutt, Lucas Beinekes, og har invitert sin nye (normale) kjæreste og hans foreldre, Mal og Alice, til middag. Under press innrømmer Wednesday at kjærligheten er i ferd med å trekke henne i en ny retning, noe som er skremmende nyheter for familien. For en Addams er det unormale normalt, trist er glad, smerte er deilig ... Mange merkelige ting skjer den kvelden da familien Beinekes kommer på besøk.

Målgruppe: U/V Publikum: U/V

Detaljer

Roller

  • 6 Menn
  • 4 Kvinner
  • 0 Barn

Merknad

Musikalen må kun fremføres med det autoriserte notematerialet, som leies etter at teatergruppa har fått godkjent fremføringskontrakt.

Orkesterbesetning: keyboard 1, keyboard 2, gitar, bass, trommer, perkusjon, cello, fiolin, reed 1, reed 2, trombone, trompet.