Saksbehandlingstid i Dramas


Lurer du på hvor lang tid det tar å få manuset du bestilte til gjennomlesing, eller venter du svar på søknaden om fremføringsrett? All saksbehandling i Dramas er digital, så det meste går raskt. Vi anbefaler likevel at du søker om fremføringsrett i god tid.

Saksbehandling for manus til lesing

Vi sender vanligvis ut manus daglig. I noen tilfeller kan det ta noen dager før du får manusfilen sendt til din e-post. Kontakt oss gjerne via e-post hvis det haster.

Saksbehandling for søknad om fremføring

Det kan ta opptil en måned å få svar på søknad om fremføring, men oftest går det raskere. Når søknaden er innvilget, får du beskjed via e-post. Du kan laste ned og godkjenne kontraktdokumentene digitalt på Min side med det samme søknaden er innvilget. Merk at du må lese kontrakten(-e) og godkjenne den for at fremføringsretten skal være gyldig.

Saksbehandling ved bestilling av noter eller musikk

Dramas har digitaliserte noter og/eller singback for en del musikkteatermanus. Disse kan sendes deg på kort varsel når du har en gyldig kontrakt. i noen få tilfeller sender vi singback-CD  i posten. Informasjon om musikkleie og pris finner du spesifisert i kontrakten. Enkelte noter vil bli sendt deg fra utenlandske forlag som Dramas samarbeider med. Les hva som gjelder i din kontrakt.

Svartid for henvendelser via e-post og telefon

Dramas er åpent fra 9–15 alle virkedager, og du er velkommen til å kontakte oss for å få svar på spørsmål. Hvis vi ikke er tilgjengelige på telefon når du ringer, kan du sende en e-post, så svarer vi deg så raskt vi kan. Vi prøver å besvare alle henvendelser fortest mulig, og ønsker at du har lav terskel for å kontakte oss ved spørsmål. Vi tar gjerne imot forslag til scenetekster vi bør forsøke å skaffe.