• Logo: Hugin/Munin

  Hugin/Munin - et nordisk manusprosjekt for barn og unge 2021-2023

  Endelig kan Dramas lansere manusene i Hugin/Munin-prosjektet! Svenske, finske og norske dramatikere har fått i oppdrag å skrive teatermanus for barn og unge i alderen 9-15 år. Nå får du lese teaterstykkene de har utvikla i dialog med målgruppa. Og du kan søke om rettigheter til fremføring allerede nå.

  Les mer »
 • Logo til «Mamma Mia!» er gjengitt med tillatelse fra Music Theatre International (MTI) Europe

  Mamma Mia! er IKKE tilgjengelig for amatører

  Mange ønsker å sette opp den populære musikalen, som nå endelig kan spilles for utsolgte hus på Folketeateret i Oslo. Dessverre er rettighetene altså IKKE tilgjengelig for amatører i Europa. Dramas ønsker å minne om dette, siden vi får meldinger om at Mamma Mia likevel spilles. Det er dessverre ikke tillatt.

  Les mer »
 • Foto av Maria Petronella Muri Nygren: Nicolas Tourrenc

  Dramatiker valgt til å skrive manus for barn og unge

  Maria Petronella Muri Nygren er valgt ut som den norske dramatikeren i det nordiske prosjektet for å skrive manus til barn og unge! Vi gratulerer Maria og ser fram til å følge henne og prosjektet videre.

  Les mer »
 • Foto: Tine Poppe / Aschehoug

  Gratulerer med Ibsenprisen til Demian Vitanza!

  Demian Vitanza ble med skuespillet «NÅ» vinneren av Ibsenprisen 2022. Stykket er også et av manusene i den nyeste runden til DUS (Den Unge Scenen). Vitanza leker med tid og perspektiv i sine scenetekster. En amatørteatergruppe står på scenen og deler minner fra framtida. Dette bør du lese!

  Les mer »
 • Foto: Terje Svindseth (Teaterlaget i Oslo BUL)

  Manustips kvinnedag

  Feir kvinnedagen med et manus! Manussamlinga til Dramas er full av sterke kvinner. Skriv «feminist», «kvinnfolk» eller rett og slett «kvinne» i søkefeltet på dramas.no, så finner du et interessant (og kanskje overraskende) utvalg av teater- og kvinnehistorie.

  Les mer »
 • Plakat: Tine Svae/Nesodden Teaterfabrikk

  Nytt manus: Herligville

  «Herligville» er en nyskrevet musikkteaterforestilling om hvordan livet til innbyggerne i Herligville snus på hodet når makten i byen faller i gale hender. Musikken ligger i et godt barneregister med fengende og dansevennlige melodier. Gjennom forestillingsarbeidet jobbes det med temaer som demokrati, samhold, diktatur og opprør.

  Les mer »
 • Dramas vinker farvel til abonnement. Å bestille manus til lesing er blitt gratis for alle som registrerer seg.

  Manus til lesing er nå gratis!

  En god nyhet: Fra 2022 er det gratis å bestille manus til lesing fra Dramas! Vi ber fortsatt nye brukere om å registrere seg og organisasjonen (teatergruppa, skolen eller privatpersonen). Husk at skal dere spille en forestilling, må dere fortsatt søke om fremføring og betale royalties.

  Les mer »
 • Foto: Terje Svindseth/Teaterlaget i BUL Oslo

  Nye manus i Dramas

  Få en oversikt over noen av de nyeste manusene i Dramas. Ungdomsgrupper bør sjekke ut DUS-manus som «Svar meg» eller Ibsenprisnominerte «NÅ». De litt yngre kan foretrekke trollet Tambar, miljøkamp i «Muslingstreiken» eller juniorutgaven av klassikeren «Annie». Musikkteateret «Herligville» handler om trivselstyranni og opprør.

  Les mer »
 • Plakat fra Lillestrøm kulturskoles oppsetning. Foto: Herman Jørgenrud.

  Nytt manus: Jakten på den forsvunne diamant

  Fra Herman Jørgenrud og Henrik Mosnes kommer en ny morsom, leken og gal musikal. «Jakten på den forsvunne diamant» er et stykke fullt av humor, forviklinger og sang, skrevet for teatergrupper med mange barn. Plakaten viser elever ved Lillestrøm kulturskole.

  Les mer »
 • Foto: Norsk Amatørteaterforbund

  Styremedlem: Janne Aasebø Johnsen

  Nå i førjulstida presenterer vi vårt eget styre, som siden 2020 er sammensatt med utgangspunkt i hvert enkelt styremedlems kompetanse. Janne Aasebø Johnsen har hatt og har mange roller. Hun er dramatiker, forfatter, prosjektleder og forlegger. Dessuten har hun ti års erfaring med å søke om rettigheter og lesetillatelse på scenetekster. Og hun er styremedlem i Dramas.

  Les mer »
 • Foto brukt med tillatelse

  Styremedlem: Jesper Halle

  Møt Jesper Halle, dramatiker og professor i scenetekst på Teaterhøgskolen/Kunsthøgskolen i Oslo – som har en dyp tro på teater for å forstå oss selv, og verden vi lever i, bedre. Og så er han styremedlem i Dramas, da. Nå i førjulstida presenterer vi vårt eget styre, som siden 2020 er sammensatt med utgangspunkt i hvert enkelt styremedlems kompetanse.

  Les mer »
 • Foto brukt med tillatelse

  Styreleiar: Eli Ulvestad

  Møt Eli Ulvestad, som er styreleiar i Dramas. Eit livslangt forhold til ungdomslagsrørsla har overtydd henne om at amatørteatret, og dei små scenene landet rundt, er viktig for at folk kan vere publikum, eller stå på scena, eller stå på bak scena! No i førjulstida presenterer vi Dramas sitt styre, som sidan 2020 er sett saman med utgangspunkt i kvart enkelt styremedlem sine kvalifikasjonar.

  Les mer »
 • Foto: Frilynt Norge

  Styremedlem: Egil Johansen

  Møt Egil Johansen, som har arbeidet med teater i hele sitt voksne liv, er redaktør for Spelhåndboka, har regissert rundt 160 oppsetninger – og er styremedlem i Dramas. Nå i førjulstida presenterer vi vårt eget styre, som siden 2020 er sammensatt med utgangspunkt i hvert enkelt styremedlems kompetanse.

  Les mer »
 • Foto: Privat

  Styremedlem: Kristin Saltkjelvik

  Møt Kristin Saltkjelvik, kunstnerisk konsulent hos Vestlandske Teatersenter (VT) – som vet at amatørteateraktivitet er viktig og faktisk gjør en forandring for noen! Og så er hun styremedlem i Dramas, da. Nå i førjulstida presenterer vi vårt eget styre, som siden 2020 er sammensatt med utgangspunkt i hvert enkelt styremedlems kompetanse.

  Les mer »
 • Logo for «Annie» brukt med tillatelse fra Music Theatre International (MTI) Europe

  Ny oversettelse: Annie jr.

  Endelig kan Dramas tilby en godkjent, norsk oversettelse av junior-versjonen av «Annie»! Den kjente musikalen ble skapt i 1977, og mange kjenner Annie fra filmen fra 1982. Bestill manuset til gjennomlesning i dag!

  Les mer »
 • Den Unge Scenen (DUS)

  Den Unge Scenen (DUS)

  Den Unge Scenen (DUS) er nyskrevet dramatikk for ungdom, fremført av ungdom. DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Den niende runden – DUS 2020/2021 – ble markert med en digital festival. Her finner du manusene.

  Les mer »
 • Plakat: Sofie Charlotte Gerhardsen. Foto av Anna Vestrheim, Christiane Rønnevig og Terra Marin Sjule Marken i BærMuDa Ungdom: Charlotte Fjell Lindman

  Nytt manus: Virkeligheten er for tapere

  Agnes føler seg utenfor både hjemme og på skolen. Hun er ikke klar for ungdomstidens sosiale press og velger heller å leve i fantasiens og bøkenes verden, med helter og magi. Charlotte Fjell Lindman har skrevet et stykke for ungdomsteater som utforsker både det seriøse og det fantasifullt lekne.

  Les mer »
 • Foto av Monica Isakstuen: Frank Michaelsen

  Flere manus fra Monica Isakstuen

  Fra dramatiker og Brageprisvinnende forfatter Monica Isakstuen har Dramas fått fire manus: En brutal og humoristisk enakter, en polyfonisk ungdomstekst skrevet for Den Unge Scenen, et stykke om løsrivelse og ufullkommen menneskelighet og en humoristisk monolog om en kvinne som står til halsen i rot.

  Les mer »
 • Elever ved Steinerskolen i Ås, foto brukt med tillatelse. Foto: Julius Maske.

  Nytt manus: #torsbrudeferd

  En komedie basert på norrøn mytologi: Tor med hammeren våkner i en grisebinge. Han har mange tømmermenn, men ingen hammer. Tor og Loke oppsøker Frøya, som har 200 millioner følgere på Insta, for å låne fjærhammen hennes.

  Les mer »
 • Juleteater

  Her finner du en oversikt over manus med juletema, både med og uten musikk, for ulike målgrupper. Finn et kort manus som dere kan jobbe med før jul – eller legg større planer i god tid før neste julesesong!

  Les mer »
 • Foto av Tor Åge Bringsværd: Roger Pihl. Illustrasjon fra boka «Tambar på hyttetur» av Tor Åge Bringsværd og Lisa Aisato, utgitt på Gyldendal Norsk Forlag

  TAMBAR – en trollete familieforestilling

  Fra Tor Åge Bringsværd har Dramas fått manuset Tambar. Trollet Tambar er kjent for mange fra billedbokserien utgitt på Gyldendal, illustrert av Lisa Aisato. Dette barneteaterstykket om toleranse og retten til å være annerledes er helt nytt, og har en fleksibel rolleliste med mange roller.

  Les mer »
 • Her overrekker Martine Ildal Utne «Gullslegga» – vandrepokalen for NM i teatersport for amatører – til vinnerne, Improoperatørene fra Trondheim – Lene Furuseth, Christine Therese Aspenberg og Ørjan Veisetaunet Svingen. Finalen ble avholdt i Kulturhuset Banken, Lillehammer, lørdag 18.09.21. Foto: Ivar Ødegaard

  Teaterdagene 2021

  To av oss i Dramas var så heldige å være gjester på Teaterdagene 2021 denne helgen, i regi av Norsk Amatørteaterforbund (NATF). Etter et hvileår grunnet pandemi i 2020 var det en ivrig, engasjert og lærelysten gjeng som møttes på Lillehammer.

  Les mer »
 • Illustrasjon: An Hryvtsova

  Nytt manus: Tidsmaskinen

  Hva får du når «Back to the Future» møter «This Is Spinal Tap»? En musikal med ellevill moro over flere tiår! «Tidsmaskinen» av Hanne Solveig Kvislen passer til musikkteatergrupper med barn og ungdom i alderen 9-13 år.

  Les mer »
 • Nordisk Kulturfond støtter prosjektet

  Dramatiker søkes til nordisk manusprosjekt

  Vi søker deg som er dramatiker og som vil skrive et teaterstykke for barnegrupper i alderen 9–15 år. Oppdraget innebærer å ha en dialog med barn, for eksempel i en kulturskole eller i en amatørteatergruppe, og å delta i møter sammen med nordiske dramatikerkollegaer. Søknadsfrist var 12. september.

  Les mer »
 • Sofie Due Rinde og Henrik Rinde Sunde i «Andungen», produsert av TeaterAgentene med regi av Margrethe Beck Heien. (Foto: Cecilie Due)

  Nytt manus: Andungen

  Cecilie Due har laget musikkteater for de yngste med varm humor og morsomme karakterer. «Andungen» handler om utestengelse, om en snill mor og om en god venn.

  Les mer »
 • Logo: Kulturrom

  Søk støtte til utstyr og lokaler fra Kulturrom!

  Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet. Det er ca 17 millioner kroner igjen til fordeling i årets andre tildelingsrunde. Søknadsfristen var 1. september, neste frist er 1. mars 2022!

  Les mer »
 • Pippi Langstrømpe ikke tilgjengelig

  Stykkene om Pippi er dessverre ikke tilgjengelige for norske amatørproduksjoner. Dette skyldes at profesjonelle aktører har fått enerett i de nærmeste sesongene. (Foreløpig fram til høsten 2023 - oppdatert august 2021)

  Les mer »
 • Nye manus fra Hans Rotmo

  Endelig kan vi tilby Hans Rotmos elleville, men også tankevekkende, dramatiske verker i Dramas. Rotmo har skrevet verk i mange forskjellige sjangere for scenen, ikke uten et underliggende alvorlig budskap.

  Les mer »
 • Foto: privat, brukt med tillatelse

  Regine Folkman Rossnes

  I en tid som krever avstand mellom folk, også på scenen, er det naturlig å hente fram monologformen. Regine Folkman Rossnes har skrevet flere korte monologer og ett lengre manus som du finner i basen til Dramas. Relasjoner er et gjentakende tema i tekstene. Les om hva som driver Regine til å skrive, og om hennes nyeste manus: «Kjeks og singelliv».

  Les mer »
 • Nytt manus: Kabelkatastrofe

  «Kabelkatastrofe» er en juleforestilling skrevet av Maria Petronella Muri Nygren for en barneteatergruppe på 10-14 år med ca 20 skuespillere. Stykket byr på både julestemning og latter!

  Les mer »
 • Illustrasjonsfoto: Terje Svindseth/Teaterlaget i BUL Oslo

  Opptak og strømming av teaterforestillinger

  Med begrensninger for fysiske teaterforestillinger, ønsker mange teatergrupper å filme forestillingen og vise den digitalt i stedet. Men husk: Fremføringsavtalen med Dramas gir dere i utgangspunktet IKKE rettigheter til å filme eller publisere forestillingen. Strømming må alltid være avtalt på forhånd med rettighetshaver. Kontakt oss i god tid!

  Les mer »
 • Lars Vik fotografert av Gisle Hannemyr (2016)

  Kulturpris til Lars Vik

  Vi gratulerer Lars Vik med Porsgrunn kommunes Kulturpris 2020! Lars er en skuespiller, dramatiker og pedagog som har bidratt sterkt til å utvikle, skape og fremme teater for barn og unge.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Tine Svae

  TUA – en reise ned i gresset og ut av rekka

  Fra Nesodden Teaterfabrikk kommer TUA, en nyskrevet musikkteaterforestilling der vi møter insektlivet i en fantasifull lek med fakta og fiksjon. Musikken, som ligger på Spotify, er skrevet for å ligge i et godt barneregister med fengende og dansevennlige melodilinjer.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Fra smittevernplakaten laget av Noregs Ungdomslag, Frilynt og Norsk Amatørteaterforbund. Trykk på lenka i teksten nedenfor for å se hele plakaten.

  Smittevern for teaterøvelser

  Dramas oppfordrer alle til å følge nasjonale og lokale retningslinjer for smittevern. Her er lenke til Frivillighet Norge sin veileder om smittevern i frivillige organisasjoner, oppdatert 6. november 2020. Amatørteaterorganisasjonene har laget plakaten «Smittevern på teaterøvingar», som kan brukes når amatørteatergruppa skal gjenoppta øvelsene etter koronapausen.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Omslagsbilde «Drama for barn – teaterets sjel» brukt med tillatelse fra Vidarforlaget

  Drama for barn – Teaterets sjel

  I oktober lanserte Vidarforlaget bokverket «Drama for barn – Teaterets sjel», et forskningsprosjekt om barnedramatikkens historie og utvikling i Norge av doktor i teatervitenskap Anne Helgesen og master i litteraturvitenskap Petra J. Helgesen. Verket forteller historien om synet på barn, synet på teater og på samfunnet som helhet.

  Les mer »
 • Bokomslag: Tank/Ung tekst 2020 - Unge Viken Teater

  Ung tekst 2020

  Hvert år gir Unge Viken Teater ut Ung Tekst, en antologi med scenetekster skrevet av unge dramatikere. Årets bokutgivelse ble lansert en fredag i oktober på Vega Scene i Oslo, der noen av dramatikerne leste tekstene sine. Du som ikke var der, kan bestille et leseeksemplar direkte fra Ung Tekst.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Fra tittelbladet på manuset «Semmelweis» av Jens Bjørneboe

  Jens Bjørneboe 100 år

  Jens Bjørneboe ville ha fylt hundre år i 2020. Denne våren opplevde Dramas at flere ønsket å lese teaterstykket «Semmelweis», historien om fødselslegen som oppdaget hvor viktig det er å vaske hendene. Han ble latterliggjort. Kamp mot maktmisbruk og autoriteter er fellestrekk ved både teaterstykkene og oversettelsene til Jens Bjørneboe.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

  Nytt manus: Ønskebrønnen

  «Ønskebrønnen» er en nyskrevet familiemusikal av Hanne Solveig Kvislen. Her møter vi troll, hekser og dyr i en magisk fortelling.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

  Nytt manus: Elise i trollenes verden

  «Elise i Trollenes Verden» er en nyskrevet familiemusikal med humor, sang og dans, og med klimautfordringer som gjennomgående tema.

  Les mer »
 • Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

  Nytt manus: Trøbbel i Camelot

  «Trøbbel i Camelot» er en nyskrevet musikal basert på legendene om kong Arthur av Camelot. Her møter vi hekser, drager og trollmenn i en magisk fortelling med humor, sang og dans!

  Les mer »
 • Illustrasjon: Victoria Haallman Hamre

  Nytt manus: Robin Hood redder England

  «Robin Hood redder England» er en nyskrevet musikal basert på legendene om Robin Hood. Forfattere er Torgeir Kristiansen og Hanne Solveig Kvislen, og sistnevnte har også komponert musikken.

  Les mer »
 • Korona – endringer, tiltak og kompensasjon

  Mange teaterforestillinger må utsettes eller avlyses på grunn av korona-situasjonen. Gi Dramas beskjed om endringene, så hjelper vi dere! Her er også lenker til koronatips for smittevern og kompensasjonsordninger.

  Les mer »
 • Foto: Kristian Jacobsen, Stavanger Aftenblad. Ida Kristine Slettbakk i front, Maya Aurora Brattebråten og Malin Hove i bakgrunnen, fra Merkur skoleteaters forestilling i februar 2020.

  Nytt manus: Adapsjon av Tsjekhov

  «Søstre av kirsebærhagen» er en adapsjon av «Kirsebærhaven», med elementer fra andre tekster av Anton Tsjekhov. Stykket handler om seks venninner som får satt sitt vennskap på prøve når de brått må forholde seg til noen vanskelige avgjørelser.

  Les mer »
 • Illustrasjonsfoto: Terje Svindseth og Teaterlaget i BUL Oslo

  Nye manus – «De tre små griser» med og uten jul

  Dette er en forestilling basert på det tradisjonelle eventyret om de tre små griser som skal bygge seg hus av strå, kvist og stein. Dere kan velge mellom juleversjonen «De tre små julegriser» eller utgaven som passer ellers i året. En musikal pakket med humor, sang og dans!

  Les mer »
 • Illustrasjonsfoto: Terje Svindseth / Teaterlaget BUL i Oslo

  Nytt manus – Vinter i Lønneberget

  En ny julefortelling om Emil i Lønneberget er nå tilgjengelig på norsk. Bestill manuset til gjennomlesning fra Dramas!

  Les mer »
 • Juleskurken-logo fra WonderWorks

  Nytt manus – Juleskurken!

  Dramas har fått inn manuset til «Juleskurken» (aka «Jakten på juleskurken»), en helaftens julemusikal for hele familien. «Juleskurken» har vært fremført på Drammens Teater annet hvert år siden 2000. Kanskje dette er julestykket for din teatergruppe?

  Les mer »
 • Musikalen «Nine» (Nordiska ApS)

  Broadwaymusikal om Federico Fellini

  Musikalen «Nine» baserer seg løst på regissør og filmskaper Federico Fellinis liv, og særlig hans store interesse for kvinner. Her serveres frodig italiensk lidenskap, krevende kjærlighetshistorier, skrivesperre og midtlivskrise.

  Les mer »
 • Tilskuddsordninger til amatørteater fra Kulturrådet

  Det var søknadsfrist 3. mars for tilskuddsordningen «amatørteateraktivitet i grupper». Hos Kulturrådet kan du lese hvem som fikk tilskudd i denne omgang. Nå kan dere forberede dere til neste søknad som har frist i september.

  Les mer »
 • Forny abonnementet hos Dramas

  Abonnementet hos Dramas utløper automatisk etter 12 måneder. Administrator kan fornye det på Min side når dere selv ønsker.

  Les mer »
 • Teateralliansen blir Dramas

  På et ekstraordinært årsmøte 30. oktober 2019 vedtok medlemmene i Teateralliansen å endre navn fra Teateralliansen til Dramas, og samtidig endre vedtektene slik at de utelukkende omfatter virksomheten til Dramas.

  Les mer »
 • Shrek The Musical (Music Theatre International)

  Shrek på norsk – nå også juniorutgaven

  «Shrek The Musical» har begeistret anmeldere og publikum siden norgespremieren i 2017. Nå har Dramas både lang- og kortversjonen av den norske oversettelsen!

  Les mer »
 • Manus av Arne Lygre

  De poetiske manustitlene hans nærmer seg og viker tilbake, som havet selv. Brått evig. Dager under. Ingenting av meg. Jeg forsvinner. La deg være. Mann uten hensikt. Skygge av en gutt. Mamma og meg og menn. Så stillhet. Meg nær. Du finner dem her, hos Dramas. Les!

  Les mer »
 • Dramas har nytt system

  Vi fikk nytt system den 27. august 2018, og må be alle dere som bruker Dramas om å registrere dere på nytt. For søknader sendt etter denne datoen vil både kontrakter og billettregnskap bli håndtert på nett.

  Les mer »
 • Dario Fo og Franca Rame

  Dario Fo og Franca Rame var gift med hverandre og skrev blant annet politiske farser og kvinnemonologer. For tida er det disse tre norske oversettelsene som er tilgjengelige.

  Les mer »
 • Klaus Hagerup og Nils Utsi

  Klaus Hagerup og Nils Utsi var begge med på å starte Hålogaland Teater på 70-tallet. Her er noen av teatermanusene de har bidratt til.

  Les mer »
 • Dracula The Musical (Music Theatre International Europe)

  Dracula The Musical

  Vampyrklassiker i musikalform – nå på norsk! Musikalen «Dracula» vil trollbinde publikum med sin sterke historie, mørke stemning og gotiske kostymer.

  Les mer »
 • Skedsmo Amatørteater, mars 2017. Foto: Anne Merete Rodem

  Ny musikalutgave av «Peter Pan»

  «Peter Pan» har gledet barn i over 100 år. Denne nye musikalversjonen (Stiles&Drewe) er trofast mot historien vi alle kjenner, og samtidig et spektakulært eventyr, perfekt for hele familien.

  Les mer »
 • Design: Tine Svae for Nesodden Teaterfabrikk

  Nyskrevet musikal fra Nesodden Teaterfabrikk

  Nå kan du bestille manuset til «Jakten på sølvet» – en undervannsmusikal for hele familien! Forestillingen har humor, spenning, fin musikk og reker med attitude. Mulighet for 20-60 roller og kul koreografi!

  Les mer »
 • Logo «Our House»: Music Theatre International (MTI) Europe

  Madness-musikalen «Our House» på norsk

  Ungdomsmusikal der musikken til den legendariske ska-/popgruppa Madness akkompagnerer historien om hvordan 16-årige Joes valg kan føre livet hans i to ulike retninger. Mulighet for mange statister!

  Les mer »
 • «Avslag!?» Illustrasjonsfoto, fotograf: Terje Svindseth, Teaterlaget i BUL Oslo

  Begrenset fremføring av Egner-stykker

  Det kan være begrenset adgang til å sette opp de populære stykkene til Thorbjørn Egner og Christian Hartmann.

  Les mer »
 • «Cats» ikke tilgjengelig

  Amatører vil dessverre ikke få fremføre den populære musikalen «Cats» før tidligst 2020.

  Les mer »
 • «Løvenes konge» er ikke tilgjengelig i Norge

  Rettighetene til å fremføre Disney-musikalen «Løvenes konge» er ikke tilgjengelige for norske amatørteatre.

  Les mer »
 • Tor Åge Bringsværd i Dramas

  Det er med glede vi kan melde at Tor Åge Bringsværds teaterstykker igjen er tilgjengelige i Dramas. Blant disse finner du «Balladen om Robin Hood og Richard Løvehjerte», «Den himmelske stresskoffert» og «Alice lengter tilbake», et gjensyn med Alice i Eventyrland.

  Les mer »
 • Hva regnes som en offentlig forestilling?

  En forestilling regnes som offentlig hvis den er åpen for publikum, enten det kreves inngangspenger eller ikke. Det betyr at teatergruppa må søke om fremføringsrett.

  Les mer »