Bestill manus til lesing


Dramas har bortimot 3000 manus i databasen og får stadig inn nye titler. Registrer deg som bruker hos Dramas for å bestille manus til gjennomlesing. NB: Skal dere fremføre manuset, må dere søke om fremføringsrett. Rettighetshaver vil da ha rett på royalties.

Hvordan bestiller jeg manus til lesing?

Du må være registrert bruker på dramas.no og være knyttet til en organisasjon med tilgang for å bestille manus til gjennomlesing. Søk etter manus i søkefeltet på forsida, og trykk på manustittel. Trykk deretter på «bestill for lesing». Etter bestilling vil du motta en bekreftelse fra Dramas på e-post.

Hvor mange manus kan det søkes om?

I handlekurven er det en begrensning på maks 5 manus om gangen. Samlet kan du likevel bestille så mange manus til gjennomlesning som du ønsker, så lenge du har et abonnement.

Hva skjer etter at søknad om lesing er sendt?

Du vil motta bekreftelse på e-post fra Dramas. Manus sendes som PDF til din e-post, vanligvis i løpet av et par dager.

Hva gjør jeg med manus som ikke skal fremføres?

Slett alle kopier av manus og e-posten med manus.

Hvorfor får jeg ikke e-post med manus fra Dramas?

Tips: For å være sikker på å motta e-post fra oss, er det lurt å lagre vår avsenderadresse noreply@dramas.no, kari@dramas.no, trine@dramas.no, manus@dramas.no og post@dramas.no som en godkjent kontakt i e-postprogrammet ditt. Dette sikrer at e-post med manus ikke blir tatt for å være søppelpost og fjernet av e-postprogrammet ditt.

 

Les også

Finn manus

Søk om manus til fremføring

Gi tilbakemelding på et manus