Jakten på sølvet – en undervannsmusikal

«Jakten på sølvet» er en musikkteaterforestilling for hele familien. Forestillingen har en spennende historie, fengende musikk og komiske karakterer. Manuset er skrevet med et ønske om at alle skuespillerne får skinne samtidig som man forteller en god historie.

Dypt under bølgene, langt under vann lever silda. Silda er en fisketype som liker seg best når de er en stor gjeng - en sildestim. Sildestimen ser ut som en kjempestor sølvfisk, og derfor tør ikke de store fiskene å ta dem. Når solstrålene brytes i tidevannet har silda en stor seremoni. Da henter sildedronninga Sølvi sølvsekken og gir yngelen, sildebarna, sølvfargen sin slik at de kan bli en del av stimen. Sølvet i sekken er sildas hemmelighet.

Bill og Jill har i år fått det store oppdraget – å vokte sølvets sekk, slik at den aldri blir borte vekk. De gjemmer i all hemmelighet sølvet ved den store steinen i korallskogen.
Når sølvseremonien nærmer seg, drar Bill og Jill tilbake for å hente sølvet, men når de kommer frem har det skjedd noe vanvittig. For første gang i sildas historie er sølvet borte!
Bill og Jill legger ut på en farefull ferd for å finne igjen sølvet før det er for sent. De møter spreke reker, tøysete torsk og nådeløse kongekrabber på sin vei – men rekker de å finne igjen sølvet og bringe det tilbake til stimen i tide?

60 min Målgruppe: B/U Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 20 Menn
  • 20 Kvinner
  • 20 Barn

Merknad

Egnet for 20-60 barn og/eller ungdom, uavhengig av kjønn. Antall roller kan tilpasses etter behov.
Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Leie av noter og singback er obligatorisk. Dette blir sendt fra Dramas ved godkjent kontrakt. Musikken til «Jakten på sølvet» ligger på iTunes og Spotify: http://open.spotify.com/album/3yFJublIi23YVBTtnlZSH2.