De tre små julegriser

Dette er en forestilling basert på det tradisjonelle eventyret om de tre små griser som skal bygge seg hus av strå, kvist og stein.

Manuset er nesten det samme som til forestillingen «De tre små griser», men det er lagt inn flere replikker og jokes som refererer til julen.

I vår versjon møter du Sparegrisen, Heldiggrisen og Slaktegrisen som vokser opp på gården sammen med alle de andre dyra. Grisenes mor, Miss Piggay, mener at grisene ikke har godt av å bo hjemme hele livet, men at de må ut og oppleve litt av verden.

Det ingen av dem er klar over, er at det er en stor stygg ulv der ute, som vurderer å skifte beite ettersom det har blitt så mye problemer med denne sauen. Sammen med Mikkel Rev og Joar Jerv drar han på jakt etter noen saftige svinekoteletter. Musikalen er pakket med humor, sang og dans.

For å høre lydklipp fra musikken med vokal kan dere gå inn på: http://bit.ly/2TH049P

Ferdig samplede instrumentalversjoner kan dere høre på: https://soundcloud.com/nakaradacontracts/sets/tre-sma-griser?fbclid=IwAR1g-C0C12tA04Spy6nGjY_b5Sdq2e46T_0beQNH_KpjaxLxr_rOekI2lI8

80 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 12 Menn
  • 8 Kvinner
  • 0 Barn

Merknad

Musikalen er skrevet for amatørteater. Mange av rollene kan lett byttes om fra gutt til jente eller motsatt. Det er enkelt å skrive inn flere dyr på gården ved behov.
Det er laget 9 flotte sanger med tekst av Herman Jørgenrud og melodi av Alexander Nakarada
Det finnes playback og playback med vokal. Samt noter med tekst, melodi og besifring.