Trøbbel i Camelot

En drage truer byen Camelot, og folket ser seg nødt til å flykte. Kong Arthur og ridderne hans har allerede nok å gjøre med å hindre de tre heksene Ella, Bella og Stella i å angripe slottet. De er dessuten veldig redde, derfor blir Merlin, som er tjenestegutt ved slottet, kledd ut som konge og sendt for å møte dragen.

På veien til dragen utsettes Merlin for flere hekseangrep, men vinner over alle sammen ved hjelp av magiske evner han ikke visste han hadde. Da han kommer frem til dragen, viser det seg at det eneste dragen ønsker seg er en venn. Sammen drar de tilbake til slottet.

Alle tar godt imot dragen, men plutselig dukker heksene opp igjen. De forhekser ridderne og tar kongen til fange. Merlin snakker heksene til fornuft, og de forstår at det ikke er noe å tjene på å være slemme. Kongen og ridderne slippes fri, og det holdes fest på slottet.

30 min Målgruppe: B Publikum: B

Detaljer

Roller

  • 8 Menn
  • 4 Kvinner
  • 3 Barn

Merknad

Antall roller kan tilpasses etter behov. 10-18 er veiledende antall roller. Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Musikken til «Trøbbel i Camelot» ligger på iTunes og Spotify: https://tinyurl.com/y28txrvo Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler og noter (besifring og pianoarrangement) digitalt. Om ønskelig, kan man få tilsendt grafisk materiale til bruk i markedsføring av fremføringen. Man betaler da i tillegg for rettighetene til å bruke dette.