Elise i Trollenes Verden

Elise bor sammen med moren sin i en helt vanlig by. En vinterdag faller hun ned i en tunnel i hagen og havner i Trollenes Verden. Her bor tusseladdene, som er blide og vennlige troll, rimtussene, som er forfengelige troll, og dovregubbene, som er store og sterke troll. Trollene kommuniserer dårlig sammen, og alle utnytter naturressursene grovt.
Elise og trollene opplever noen kraftige vindkast, og tusseladdene forteller at dette plutselig startet for en liten stund siden, og at det skjer stadig oftere. Vinden er så kraftig at flere tusseladder har blåst bort og fortsatt er savnet. Elise og trollene legger ut på en reise for å finne ut hvor vinden kommer fra.
Det viser seg at det er Moder Jord som har skapt vinden for å få trollene til å forstå at de må lære å ta vare på naturen. Tusseladdene, rimtussene og dovregubbene bestemmer seg for å samarbeide, og lover å ta vare på verdenen sin i fremtiden. Da vil de slippe klimaendringer som de voldsomme vindkastene Moder Jord sendte. Alle takker Elise for hjelpen, og hun drar tilbake til vår verden – som fortsatt har behov for å reddes!

25 min Målgruppe: B Publikum: B

Detaljer

Roller

  • 0 Menn
  • 0 Kvinner
  • 8 Barn

Merknad

Antall roller kan tilpasses etter behov. 8-17 er veiledende antall roller.
Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Musikken til «Elise i Trollenes Verden» ligger på Spotify: https://tinyurl.com/2uu5m6w3 Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler og noter (besifring og pianoarrangement) digitalt. Om ønskelig, kan man få tilsendt grafisk materiale til bruk i markedsføring av fremføringen. Man betaler da i tillegg for rettighetene til å bruke dette.