Ønskebrønnen

De tre barna Kim, Mia og Anna bor sammen med Pappa i et koselig hus i skogen. En dag blir Pappa forkjølet, og barna bestemmer seg for å gå til en magisk ønskebrønn for å skaffe hostesaft. Ønskebrønnen oppfyller ett ønske pr. person når man kaster en mynt ned i brønnen.
På vei til Ønskebrønnen må Kim, Anna og Mia gå gjennom en mørk skog. Der møter de et troll, bjørner og hekser som bare lar dem gå i bytte mot at de bruker ønskene sine på dem.
Barna kommer frem til brønnen og bruker ønskene sine på trollet, bjørnene og heksene. De går triste hjem til Pappa igjen uten hostesaft. Pappa er allerede i bedre form, og han sier til barna at han tror at brønnen ikke virker en gang. Der tar han feil. Brønnen oppfyller ønsker, men kanskje ikke på den måten de hadde trodd…

30 min Målgruppe: B Publikum: B

Detaljer

Roller

  • 0 Menn
  • 0 Kvinner
  • 8 Barn

Merknad

Antall roller kan tilpasses etter behov. 8-16 er veiledende antall roller.
Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Musikken til «Ønskebrønnen» ligger på iTunes og Spotify: https://tinyurl.com/y47zy262 Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler og noter (besifring og pianoarrangement) digitalt. Om ønskelig, kan man få tilsendt grafisk materiale til bruk i markedsføring av fremføringen. Man betaler da i tillegg for rettighetene til å bruke dette.