Tidsmaskinen

Emilie, Jens og Maja tilbringer sommerferien hos Besten. Besten har alltid drømt om å være trommeslager i favorittbandet sitt «The Fossils», derfor finner han opp en tidsmaskin. Han reiser tilbake i tid, men mister tidsmaskinen! Heldigvis har han laget en reservetidsmaskin, og med den reiser barnebarna gjennom 60-, 70-, 80- og 90-tallet for å prøve å redde ham.

I hvert tiår møter barna «The Fossils», men de finner ikke Besten. Hele tiden er det en slem fyr som henger rundt bandet. Han heter Pettern og er en gammel venn av «The Fossils». Han har hatt audition som trommeslager for bandet et titalls ganger, men han er dårlig til å spille og er derfor ikke med i bandet. Det viser seg at han har stjålet tidsmaskinen til Besten for å sende alle bandets trommeslagere til dinosaurtiden. Slik blir han til slutt den eneste trommeslageren som er igjen, og da får han bli med i bandet. Han sender også barna og Besten til dinosaurtiden der de møter alle trommeslagerne. Heldigvis har barna reservetidsmaskinen, og alle sammen reiser tilbake til 80-tallet og slåss mot Pettern. Det ender med at «The Fossils» utvider rytmeseksjonen i bandet, slik at Pettern og alle de andre trommisene får være med, og ingen trenger å plage noen noe mer.

60 min Målgruppe: B/U Publikum: B/U

Detaljer

Roller

  • 15 Barn

Merknad

Antall roller kan tilpasses etter behov. 15+ er veiledende antall roller.

Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Musikken til «Tidsmaskinen» ligger på iTunes og Spotify: https://tinyurl.com/fwtjmcau

Når avtale om fremføring er inngått, mottar man lydfiler og noter (besifring og pianoarrangement) digitalt. Om ønskelig, kan man få tilsendt grafisk materiale til bruk i markedsføring av fremføringen. Man betaler da i tillegg for rettighetene til å bruke dette.