The Sound of Music

(Bokmålsutgave. )Trolig den mest berømte og kjente musikal som noen gang er skrevet. Filmen gjorde Julie Andrews til en internasjonal stjerne. Berømte sanger som kan nevnes er "My Favourite Things", "Do-Re-Mi", "Climb Ev'ry Mountain" and "Edelweiss".

Det siste samarbeidet mellom Rodgers & Hammerstein ble verdens mest elskede musikal. Da en novise viser seg å være for livlig for det religiøse livet, blir hun forflyttet for å tjene som guvernante for de syv barna til en enkemann og marinekaptein. Hennes gode relasjon med barna, sammenholdt med hennes gode humør, vinner gradvis kapteinens hjerte slik at de gifter seg. Når de vender hjem fra bryllupsreisen oppdager de at Østerrike er blitt invadert av nazistene, og de forlanger umiddelbart a kapteinen tjenestegjør i deres marine. Familiens flukt over fjellet til Sveits på slutten av andre verdenskrig gir oss en av de mest spennende og inspirerende finaler som noen gang er vist på en teaterscene. Filmversjonen er den mest populære filmmusikalen til alle tider.

120 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 5 Menn
  • 6 Kvinner
  • 7 Barn

Merknad

Vær oppmerksom på at dette er en dyr oppsetning å sette opp. I tillegg til royalties til forlag og oversetter, kommer noteleie. Se https://www.concordtheatricals.com/p/57263/the-sound-of-music

I tillegg roller som nonner, SA-menn og von Trapps naboer.