KO KO

Gjøkene er trekkfugler. Om sommeren lever de voksne gjøkene i Norge, men så trekker de til Tropisk Afrika der lever de sitt beste liv resten av året. Gjøkene legger eggene sine i andre fuglearters reir og så drar de av sted. Hasta la vista! Eggene klekker og en liten gjøkunge blir født i reiret til Familien Lerke. Han sier Ko Ko - det sier ikke lerkene, de er nemlig sangfugler og kan ikke ha en sånn ko-ko gjøk i reiret sitt! Før han kastes ut får han navnet Jørgen og så er han overlatt til seg selv.

De bare reiste og jeg står her
Jeg vet jo ikke hvor Afrika er
De sa det var et sted i sør
men jeg vet ikke helt om jeg tør
å reise dit uten noen
nei jeg har ikke troen
på at jeg kan finne frem - men jeg vil hjem - til dem

Jørgen legger ut på en reise for å finne ut av hvordan han skal komme seg til Tropisk Afrika. Dette fører til møter med glamorøse lerker, kule duer, skrekkelige hauker og smarte bokfinker.

KO KO er en nyskrevet musikkteaterforestilling som utspiller seg i et fugleunivers. Forestillingsarbeidet åpner for spennende karakterarbeid med de ulike fugleartene og deres særpreg. Historien spiller rundt temaer som tilhørighet, samhold og vennskap satt inn i en humoristisk og barnevennlig fiksjonsramme.
Musikken, som ligger på Spotify, er skrevet for å ligge i et godt barneregister med fengende og dansevennlige melodier.

60 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 20 Barn

Merknad

Forestillingen kan spilles av alt fra 20 - 50 skuespillere, alt etter hvordan man løser det scenisk og med kostymer/scenografi etc. Vi har 2 ulike varianter av stykket. Se utgave med utvidet rollegalleri her: https://www.dramas.no/manus/10588

Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen.

Musikken ligger på Spotify
Album: KO KO, artist: Nesodden Teaterfabrikk, eller kopier lenka:

https://open.spotify.com/album/6aldFZBk0wc2khbKRqntBb?si=xjxr36vGTiWl5DK0C7BCFw

Singbacks og noter til forestillingen er tilgjengelig og kan leies fra Dramas når kontrakter er godkjent.