Kra Kra

På Kråkeberget bor kråkene, det har de alltid gjort. De er en sterk og trygg flokk fordi alle både ser like ut og mener det samme i ett og alt. Dette har aldri blitt utfordret.
Vi tenker og føler og mener det samme
Ingen kan skille oss - vi er en stamme
Trygghet i likhet - på det vil vi sverge
Trygghet i likhet - for Kråkeberget
Men når kråkelederen Alfa skal overlate tronen til Arven, sin førstefødte datter, møter kråkebergets sannheter motstand for første gang. Arven ser nemlig ikke helt lik ut som de andre kråkene, men det er det aldri noen som har turt å si høyt - før nå. Arvens lillesøster Anta er lei av å alltid være nummer to og bestemmer seg for å utfordre arverekken.

Opprøret fører til en reise utenfor Kråkeberget, hvor møter med falker, blåmeiser og ugler påvirker utfallet av historien. De utfordrer de gitte sannhetene og gir kråkene nye perspektiver på verden, seg selv og det samfunnet de har laget seg.

KRA KRA er en nyskrevet musikkteaterforestilling som utspiller seg i et fugleunivers. Forestillingsarbeidet åpner for spennende karakterarbeid med de ulike fugleartene og deres særpreg. Historien spiller rundt temaer som tilhørighet, samhold og vennskap satt inn i en humoristisk og barnevennlig fiksjonsramme.
Musikken, som ligger på Spotify, er skrevet for å ligge i et godt barneregister med fengende og dansevennlige melodier.

60 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

Merknad

Kan spilles av ca. 20 aktører uavhengig av kjønn.
De ulike rollegruppene kan forstørres eller minskes alt etter hvor stort ensemble som skal jobbe med forestillingen.
Musikken ligger på Spotify (Album: KRA KRA Artist: Nesodden Teaterfabrikk). Singbacks og noter til forestillingen er tilgjengelig og kan leies fra Dramas når kontrakter er godkjent.