Kampen om Aldriland - en annen historie om Peter Pan

Dette er en musikkteaterforestilling der historien om Wendy og Peter Pan fortelles på en ny måte. Historien starter slik vi kjenner den med at Wendy passer småbrødrene sine en kveld når Peter Pan og Tingeling plutselig dukker opp på barnerommet. Aldriland står i fare og Peter trenger hjelp. Den grusomme Kaptein Krok truer med å ta over hele øya! Men hvorfor vil han det? Wendy blir nysgjerrig på Kroks motiv. Hvis de finner svaret så kanskje det kan være redningen for Aldriland! Historien og de musikalske numrene tar oss med til puddelrock-piratene, de foreldreløse barna, feene og de hypnotisk vakre havfruene.
Når har man blitt for stor til å leke? Det er dette spørsmålet som behandles gjennom forestillingen som samtidig er full av humor, sprell og en god dose 80-talls vibber!

«Kampen om Aldriland - en annen historie om Peter Pan» er en nyskrevet musikkteaterforestilling inspirert av originalhistorien i klassikeren «Peter and Wendy» av J.M.Barrie fra 1911.
Musikken, som ligger på Spotify, er skrevet for å ligge i et godt register med fengende og dansevennlige melodilinjer.

60 min Målgruppe: B/U Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

Merknad

Dette stykket er skrevet for ca. 15 - 30 aktører. I tillegg vil det være mulig å være flere/alle i sang- og dansenumre. En del av rollene er lette å slå sammen eller dele opp om dette er ønskelig, slik at replikkene kan fordeles på det antallet karakterer man har behov for.
Hver «rollegruppe» kan spilles av ulike grupper eller av de samme elevene med hurtigskift. Derfor kan antall aktører variere fra ca.15 - 30 stk, alt eller hvordan man velger å løse det og hvor mye scenetid aktørene skal ha.
Antall roller og rollenes kjønn kan tilpasses etter behov.
Det er skrevet musikk spesielt til forestillingen. Musikken ligger på Spotify (Album: Kampen om Aldriland Artist: Nesodden Teaterfabrikk eller kopier lenke https://open.spotify.com/album/20BO7gHs37TvfiUlUUVIbu?si=IJTtLFCNTuOr5CA_O60_GQ).
Singbacks og noter til forestillingen er tilgjengelig og kan leies fra Dramas når kontrakter er godkjent. Notene er enkle og ikke skrevet for flere stemmer.